MiomaKlinika - ahol az Ön méhe a legfontosabb.

A MiomaKlinikán a testet és a lelket egyaránt gyógyítjuk, itt az Ön személye a legfontosabb.

Csapatunk mindent megtesz azért, hogy a miómát a méh eltávolítása nélkül tudjuk kezelni. Az orvostudomány legmodernebb eszközei rendelkezésünkre állnak, és a lelki okok feltárásában is járatosak vagyunk.

Meggyőződésünk, hogy a modern orvoslás lehetősségei mellett a lélek gyógyítása is ugyanannyira fontos, hiszen lassan a társadalom is eljut ahhoz a felismeréshez, hogy a fizikai világ mellett egy sokkal fontosabb szellemi sík részesei is vagyunk. Hathatós gyógyulást csak a két síkon egyszerre tevékenykedve érhetünk el – a fizikai térben orvosi módszerekkel hatunk a testi elváltozásra (esetünkben a miómákra), lelki síkon pedig az ezek kialakulásához vezető okokat tárjuk fel, és kezeljük.

Magyarországon egyedülálló módón egy mióma-team (csapat) - nőgyógyász, intervenciós radiológus és pszichológus - Önnel együtt dönt arról, hogy melyik módszer lenne a legmegfelelőbb a mióma kezelésben - egyetlen dolgot tartva szem előtt: a méh megtartását.

A mióma team

A nőgyógyász

  • elvégzi a szükséges nőgyógyászati vizsgálatokat a diagnózis pontos felállításához,
  • elvégzi a sebészeti mióma eltávolítást, ha ez volt a terápiás döntés,
  • felügyeli a beteg rehabilitációját és utánkövetését.

Az intervenciós radiológus

  • kiértékeli a képalkotói vizsgálatokat, hozzájárulva a pontos diagnózis felalításához,
  • elvégzi a mióma embolizációt, ha ez a terápiás választás, részt vesz a további kontrollokban.

A pszichológus

  • segít feltárni és kezelni a lelki okokat.
  • Hogyan? Az ehhez szükséges előfeltételezés, hogy többek vagyunk a puszta hús-vér valónknál, és a testünk beszél hozzánk. Az Ön esetében a mióma megjelenése a test jelzése egy lelki problémára.